-->

Google+ Followers

Tuesday, January 8, 2013

Emma & blogger > Part 3


Assalamualaikum uoals.


Dia nie sangat peramah,
Otak gila-gila
Memang kalau korang baru jumpa pun..
Mulut dia..pot pet pot pet..
Tak ada istilah full stop !!
Tu lah dia kak Mel lisa

First time jumpa kat umah abg eq,
Memang gila lah borak and duk menyakat dengan dia..
Kalau chat kat fb pun..
Memang boleh hilang mengantok punya...
Kak mel nie belum berpunya tau...
Ada sape-sape nak try tak ???


www.tips-fb.com

1 comment:

  1. alamak, ni gmbr masa zaman jahiliyah ni.. malu nyer iols. tgk tgn tu dok kaver line perot jek...muka lak berminyak blh goreng jemput2 buat minum ptg *ish lapar la pulak...

    ape2 pon tq Emma sbb sudi haplod & promote ttg 'kesinggelan' kakak mu ini... ekeke jasa mu dikenang. nanti jemput dtg mkn nasi minyak free masa wedding ahkak ye!

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!