-->

Google+ Followers

Friday, October 5, 2012

Review Blog



Assalamualaikum uoals,

Ingat lagi tak Emma ada buat segmen Blogwalking before this ???
Dah terlewat sebenarnya.. sorry !!
Okay, seperti yang di janjikan..
Emma akan review blog yang join kan ??
Okay blog yang pertama adalah...... 



Pemilik blog yang sangat rajin join segmen yang blogger buat..
Emma selalu jugak skodeng blog Eraz nie.. 
Entry yang dia buat memang best..
Emma kenal Eraz pun dari segmen Abg Ben :)
Hensem tak empunya blog nie ???
Hahahaha kalau berminat boleh try isi borang kat dia.. hehehe




Islamic kan header nie ???
Tulah ayat pertama bila Emma review blog nie
Aimi ni merupakan model sambilan..
So siapa yang nak cuci mata tengok pose menarik dari Aimi boleh usha blog dia :)




Bila bukak blog Rina...
First impression adalah "wowww "
Blog yang simple tapi ceria macam tuan empunya...
Rina ni Emma kenal dia sejak ada ruangan antara blogger "syoknye blogging"
And sampai sekarang kteorang still keep in touch..
Rina memang seorang yang sangat ceria...
Thanks Rina :)








www.tips-fb.com

5 comments:

  1. Waaaaaaaa... Thanks emma.. ^^

    Malu header terpampang besar2 kat sini.. hihihii ^^

    ReplyDelete
  2. thanx Emma sebab pilih blog Eraz.. ;) Header Emma tu class r.. ;)

    ReplyDelete
  3. tugasan terbaru - http://lokmanramli.blogspot.com/2012/10/aku-blogger-3-battle-royale.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!