-->

Google+ Followers

Thursday, October 11, 2012

10 Destinasi percutian yang Awesome !!


Assalamualaikum and selamat tengah hari


Hi uoals,
Mood tak sihat sebenar nya..
So mood nak update blog tu kureng sikit
But tetap teruskan jugak...
Maka ku gagahkan diri.

Okay, Emma nak list kat korang 10 destinasi percutian yang menjadi idaman hati :)

SEMPOARNA, SABAH


MALDIVES


KOREA


PARIS


TAHITI


PULAU PERHENTIAN


DISNEYLAND, HONG KONG


DUBAI


BEIJING


www.tips-fb.com

6 comments:

  1. wohoooo semua tempat yang emma senaraikan cheda teringin gak nk pergi huhuhuhu :) paling teringin paris ngan disneyland huhuhu

    ReplyDelete
  2. TUGASAN DITERIMA. TERIMA KASIH :)

    ReplyDelete
  3. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Tips : Kalau tak sempat buat TUGASAN IMUNITI atau tiada entri untuk dipilih, maka gunakanlah SENJATA KHAS anda.

    ReplyDelete
  4. PENALTI : SISTEM UNDIAN – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Anda dikehendaki memilih salah seorang dari peserta tersebut untuk disingkirkan dari game ini.
    1. Nick Nashram
    2. Adindanil
    Mereka adalah blogger paling kurang aktif pada minggu ini. Sila umumkan keputusan anda dalam kotak komen entri ini :
    http://awieomar.blogspot.com/2011/03/10-cara-elak-dari-tertidur.html
    (Ini kerana keputusan anda perlu dirahssiakan buat masa ini) Sekian terima kasih.
    Umumkan keputusan anda sebelum 16/10/12

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum emma...seronok n cantik2nya...:)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!