-->

Google+ Followers

Friday, October 19, 2012

Kerana sang perut !!!



Assalamualaikum uoals,


Selamat hari Jumaat, ada yang ponteng solat Jumaat tak ??? Confirm ada kan ??? eceh..eceh dah memang tau dah coz balik dari site dekat Cyberjaya tadi pun punya lah ramai Kaum lelaki yang tak pergi solat Jumaat. Opss tak nak cerita pasal tu.. Emma nak cerita pasal "sang perut" nie, kempunan rupanya !! Bukan sebab ada baby tapi sebab si cacing-cacing dalam perut nie teringin nak makan kebab.

So, kalau sebut pasal kebab nie.. memang tak ada tempat lain Emma pergi kecuali kat kedai Arab or Kyros Kebab.  Memandangkan dah alang-alang kat Cyberjaya tadi, so sempat lah duk search kat Internet menggunakan "Baby Samsung" niee ha... hehehhe maka tertera lah lokasi restaurant Kyros Kebab nie dekat Persiaran Multimedia.  Terus terang Emma cakap Emma memang tak familiar sangat area Cyberjaya nie, tapi dek kerana kempuanan nak makan.. carik jugaklah.. Ceh, ingat susah sangat nak cari.. rupa-rupanya sonang jerk :)  << padehal 2x jugak tawaf Cyberjaya tu..hahahhahaha >>>

Maka.... sang cacing pun bersorak riang bila idamana hati dapat ditemui....

Inilah hasilnya.....



<< Alhamdullilah, hilang dah kempunan.>>

Nota kecik : # Selalu makan kebab bila ada Incik Sayang, ni dah teringin sangat nak makan !! so sorry Incik  
                       Sayang =3
www.tips-fb.com

4 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!