-->

Google+ Followers

Thursday, October 18, 2012

Carta hits ayat yang menyakitkan hati



Assalamualaikum uoals,

Sihat tak ??? Just nak share dengan korang tentang satu isu yang rasa-rasanya korang mesti dah bosan dengan ayat tu.  Kalau di fikir-fikirkan balik, memang tak masuk akal and mampu menyakitkan hati korang !!!

Situasi 1


Bila kita pergi jumpa doctor 


Doctor : Ya, cik sakit apa ???
Pesakit : Kalau saya tau saya  sakit apa, saya tak jumpa  doctor da....








Situasi 2

Bila bangun dari tidur

Member : Eh, kau dah bangun tido ???
Aku : Tak lah, aku baru lepas mandi nie...........







Situasi 3

Tunggu bas ( Awek sorang-sorang tunggu bas )

Pakwe : Hi awek, sorang jer ke ???
Awek : Eh, tak lah...  kan ada orang kat kiri kanan saya nie !!!







................... Kalau korang dalam situasi macam nie korang buat ape ??.............................


www.tips-fb.com

7 comments:

  1. hahaha akak law org msg akak time kerja.. tnya wey wat pa tgah kerja ke..
    akak blas aku tgah berak ni nak join ka.. muahahaha rasa nk lempang x emma

    ReplyDelete
  2. hehehe... soalan yg x patut tanye... tapi tulah ayat yg paling popular... huhu

    ReplyDelete
  3. haha..xboleh blah sekali pasal doktor tulah kalau dia tanya kita balik sakit apa ? baik xyah jadi doktor kan ?

    ReplyDelete
  4. tang doktor tu yg buat pokcik geram... huhuhuhu....

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!