-->

Google+ Followers

Thursday, October 18, 2012

Taktik mengorat perempuan !!



Assalamualaikum uoals,


Bila duduk diam-diam, tak ada apa nak buat, korang pernah rasa tak pengalaman kena mengorat dengan lelaki ??? hahhaha kalau mengorat yang okay tak pe jugak.. ni dah ayat jiwang, mat bunga - bunga, tanya soalan yang tak logik...kadang-kadang bila ingat balik, memang nak gelak kaw-kaw jer. 

TAKTIK MENGORAT PEREMPUAN



# Tanya jam pukul berapa
Pakwe : Errr awak, tumpang tanya jam pukul brape yer ???
Awek : 10 pagi, eh tu jam kat tangan awak tu buat ape ?? perhiasan ker ???
Pakwe : Saya tak suka tengok jam saya, saya suka tengok jam awak..............

# Mengeluarkan bunyi-bunyi macam tikus 
Bila ada awek yang cun lalu jer... maka bergemalah bunyi-bunyian yang agak sumbang bunyinya diiringi dengan kata-kata " Hi awak, Assalamualaikum (tak jawab dosa, jawab gatal)

# Bagi ayat jiwang

# Tunggu awek balik semata-mata nak bagi bunga or chocolate
Ada jugak yang sanggup tunggu awek yang dorang minat balik keje or lalu kat tempat yang dia selalu lalu semata-mata nak bagi chocolate or bunga.

# Time sekolah, letak surat dalam laci meja or selit dalam buku


# Paling gentlemen, terus tanya " Agak-agaknya bila kita boleh couple ??? "

www.tips-fb.com

3 comments:

  1. Selamat Pagi Kawan-kawan (!) ^_^
    JAJA dah FOLLOW sini

    Jom join GIVEAWAY Jaja sambil BerBLOGWALKING !
    Hadiah2 menarik menanti korang semua !
    come on girls !! meh2..
    ade Necklace,Bangle & Earring jugak tau !!

    http://www.jajasutera.com/2012/10/giveaway-love-collection-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  2. EPIK xpernah guna taktik ni sepanjang hidup...true story =p

    [Gadget & Aksesori Steampunk Yang Cool]

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!