-->

Google+ Followers

Monday, October 15, 2012

Becoming HOT MAMA



Assalamualaikum uoals,


Selamat hari Isnin,
Mood yang agak ceria,
Walaupun demam tak kebah-kebah,
Gagahkan diri untuk datang kerja,
Memandangkan meja kat office dah menimbun dengan drawing yang tak sudah-sudah !!
Oh ya, Emma nak share dengan korang about......
" BECOMING HOT MAMA "
Anyway, jangan salah sangka okay...
Bukan Emma yang nak jadi mama...(kahwin pun tak lagi ..hikhikhik)
But, Emma nak share dengan korang tentang my best fren yang bakal menjadi ibu !!


Anyway, congrats dear !!

Laila & Mahkota 
~ Will deliver first baby on Dec or January :)


Ieda & Anas
~ Tahun depan dah jadi mak and bapak budak dah... :)


Seriusly, dorang nampak sooooo cute dengan perut yang kedepan tu..hikhikik..
Dengan pipi yang bulat, perut pun bulat..
Orang cakap " Bila pregnant, seri ibu mengandung tu lain "
Emma tumpang happy dengan dorang..
Hikhik tak sabar rasanya nak jadi Hott Aunty kat si kecik tu :)


www.tips-fb.com

2 comments:

  1. I will bookmark your blog and have my kids check up here frequently. I'm very certain they will understand lots of new stuff here than anybody else.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!