-->

Google+ Followers

Monday, October 8, 2012

“AKU & BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE”




Sejak bila kenal games nie ???
Emma kenal games nie bila blogger Awie buat invitation kat dalam blog Emma. So macam tertarik untuk join, tapi tak sangka agak complicated jugak games nie.

Adakah anda tahu tentang komik/ filem BATTLE ROYALE ??
Secara jujurnya, Emma tak pernah tahu pun pasal komik or filem nie, coz Emma tak berminat sangat dengan cerita anime nie.

Siapa blogger yang anda pernah Kenal ???
Blogger yang Emma pernah kenal ialah blogger Lokman, coz Emma perasan pasal games nie pun bila Emma tengok comment kat blog dia yang dia dah diterima untuk sertai games nie.

Battle royale ada 2 versi, pilihan anda komik atau filem ???
Bagi Emma, filem lebih mudah untuk difahami berbanding komik. So Emma pilih Filem :)

Pilih 2 watak yang anda minat !!
Secara jujurnya, Emma tak pernah baca or tengok cerita nie, so Emma tak tahu watak apa  dalam komik nie... sorry :)

Tema untuk akan datang ??
Bagi Emma, just kekalkan tema nie, coz blog Awie dikenali melalui games nie.  

Rakan blogger yang tahu pasal games nie??
Urm Emma tak sure tentang nie, tapi Emma suggest blogger Eraz but tak tahu dia berminat atau tak :)

Nilai postif ??
Apa yang Emma nampak, setiap peserta memainkan peranan penting dan perlu adanya kerjasama dan communicate antara satu sama lain. So, setiap tugasan akan menjadi lebih mudah.


www.tips-fb.com

1 comment:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!