-->

Google+ Followers

Tuesday, October 23, 2012

Jerawat ??? Ohhh NO !!!!!



Assalamualaikum uoals,


Jerawat ???


Sinonim dengan kaum HAWA.
Betul tak ???
Bila ada jerawat mulalah susah hati !!
Okay, Emma nak share dengan korang !!
One product yang Emma guna.
Korang tak payah lah nak berhabis sampai beratus-ratus sebulan.
Emma hanya menggunakan product yang berharga RM 6.50 jer.
Before this, Emma pernah mengalami masalah yang sama,
Entah ape hal ntah.. jerawat mula naik,
Kalau sebelum nie, nak cari sebiji jerawat pun payah..
Tiba-tiba sekali datang... haaa amik kau !!
Rasa macam nak nanggis bila tengok cermin.
Nasib baik si kembar bagi tau pasal produk nie,
Coz dia pun tengah guna time tu...
And alhamdullilah,
Mood nak tengok cermin sekarang kembali.

Kalau korang nak tau apa product tu ...


tadaaaaa... ha tu lah product dia.
Kat mana korang boleh dapat ???
Korang pergi je kat Guardian
" JF Skin Solutions Anti-Acne Face & Body Care Soap "



www.tips-fb.com

4 comments:

  1. PENALTI : SISTEM UNDIAN – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Anda dikehendaki memilih salah seorang dari peserta tersebut untuk disingkirkan dari game ini.
    1. Eddy
    2. Korn
    3. Nadia Farhana
    Mereka adalah blogger paling kurang aktif pada minggu ini. Sila umumkan keputusan anda dalam kotak komen entri ini :

    http://awieomar.blogspot.com/2011/03/10-filem-melayu-2000-2010-terbaik.html

    (Ini kerana keputusan anda perlu dirahsiakan buat masa ini)
    Sekian terima kasih. Umumkan keputusan anda sebelum 26/10/2012

    ReplyDelete
  2. ade lg 1 produk best. nak tau??
    tgk sini
    http://gadizgula.blogspot.com/2012/11/keterujaan-menghapus-jerawat.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!