-->

Google+ Followers

Thursday, September 27, 2012

Segmen : Jom Blogwalking dengan Emma



Assalamualaikum uoals,


Mood pagi nie macam nak buat segmen la..
Ada siapa-siapa yang sudi nak join tak ??
Dah lama rasanya tak buat blogwalking kat blog lain..
So, Emma nak blogwalking jap..hehehhe



Okay bagi siapa-siapa yang sudi nak join...
Korang buat satu entry...

"BLOGWALKING DENGAN EMMA"

Then korang tinggalkan link kat entry nie..
So, Emma akan buat satu list untuk siapa yang join..
Korang boleh blogwalking jugak... kan ??
Setiap blog yang join..
Emma akan blogwalking blog korang..
And Emma akan pilih 3 blog yang terbaik untuk di review dalam entry Emma.
And akan dapat hadiah mister dari Emma.. hehehehe
Senang kan ???
Korang nak tag kat member yang lain pun boleh je...

Nota kecik ~ close date 29 September 2012, 12am



www.tips-fb.com

10 comments:

  1. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    SISTEM UNDIAN untuk episod 4 telah dimulakan sejak jam 12 tengah malam 27/9/12. Ini kerana TUGASAN IMUNITI episod 3 tamat pada jam 12 tengah malam 27/9/12. Hanya 3 cadangan diterima sebelum masa yang ditetapkan. Cadangan cadangan dari peserta selepas jam 12 tengah malam 27/9/12 tidak akan diterima. Harap Maklum.
    Keputusan TUGASAN IMUNITI episod 3
    DEUX : 1 cadangan (Haz)
    Senshi BurogÄ : 2 cadangan (Lokman, Adindanil)
    Kumpulan Senshi BurogÄ menang IMUNITI. Manakala kumpulan DEUX dikenakan PENALTI.

    ReplyDelete
  2. Joined!

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-jom-blogwalking-dengan-emma.html

    ReplyDelete
  3. Join!=) http://emmaeema.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-blogwalking-dengan-emma.html

    ReplyDelete
  4. Sorry salah copy link. I'm joining!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/blogwalking-dengan-emma.html

    ReplyDelete
  5. da follow n join juga....


    http://juejaynee.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-blogwalking-dengan-emma.html

    ReplyDelete
  6. follow your blog n joined this segmen!

    http://wanaowen.blogspot.com/2012/09/blogwalking-dengan-emma.html

    =)

    ReplyDelete
  7. Emma, Rina join :D

    http://memorintorinaellisa.blogspot.com/2012/09/blogwalking-dengan-emma.html

    ReplyDelete
  8. join (;

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/09/segmenjom-blogwalking-dengan-emma.html

    ReplyDelete
  9. Join http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/blogwalking-dengan-emma.html

    ReplyDelete
  10. Salam...
    Singgah Sini...
    Jemput Join GA ana...
    http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!