-->

Google+ Followers

Thursday, September 6, 2012

Alhamdullilah



Assalamualaikum uoals,

Alhamdullilah, si dia semakin sihat,
Dah boleh dengar gelak tawa dia...
Dah boleh dengar gurauan dia...
Bila call dia... banyak betul dia membebel..
Tu lah habit dia..
MEMBEBEL !! hehehhe
Alhamdullilah, thanks kepada insan yang mendoakan untuk dia..
InsyaAllah hari nie si dia discharge dari hospital..
Dah dengar macam-macam permintaan dia...
Yang nyata,
InsyaAllah hari nie mampu jumpa dia depan mata..
InsyaAllah..
Coz si dia dah cakap..
Keluar je dari hospital..
Lokasi yang di tuju adalah airport... nak balik KL..
Yang nyata,
Aku happy bila dia dah sihat balik..
Terima kasih ALLAH..


www.tips-fb.com

4 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!