-->

Google+ Followers

Tuesday, September 4, 2012

Kuatkan lah semangat dia



Assalamualaikum...

Tatkala terjaga pukul 2 pagi,
Dek bunyi message dari si dia..
Dengan mata yang sangat blur-blur...
Terus segar bila membaca message dari si dia..
Dalam kesakitan,
Dalam derita menahan sakit,
Si dia masih sempat mengirimkan berita,
Namun, hati jadi tak menentu..
Risau yang teramat bila dengar...
Si dia masuk ICU semalam,
Hanya ALLAH yang tahu macam mane perasaan pagi tadi..
Ikutkan hati, 
Pagi nie Emma nak terbang jauh nun ke Sabah,
Semata-mata nak temankan si dia and ada kat sisi dia...
Tapi si dia melarang !!
YA ALLAH,
Kau kuatkanlah semangat dia YA ALLAH
Sesungguhnya aku hanya insan yang lemah,
Tanpa dia disisi...
Mengharungi setiap pahit getir kehidupan..

Nota kecik : Hope korang semua boleh tolong doakan si dia kembali sihat seperti sedia kala. amin !!


www.tips-fb.com

5 comments:

  1. sabar ye..semoga dia sembuh dan sihat...

    ReplyDelete
  2. semoga beliau tabah dan kuat semangat!

    ReplyDelete
  3. Jgn risau. Ramai yg akan mendoakan dia cepat sembuh. Tawakal pada Allah..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!