-->

Google+ Followers

Tuesday, September 18, 2012

LINK PROMOTE !!!! CEPATTTTT



Assalamualaikum uoals,

Sorry membiarkan blog nie berkubur jap untuk seketika...
But hari nie,
Emma kembali lagi... hehehehhehhe
Okay, nak promote jap kat korang !!!
Jeng..jeng..jeng...
Anda peminat gadget ???
Anda peminat sesuatu yang unik ???
Okay, Ederra Collection ada jawapan nya !!!
Apa korang kena buat ???
Just like je fan page kat link tu...

" COOL WRISTBAND THUMDRIVE (TOSHIBA) "



Anda berminat ????


Just pm kat fb link kat atas tu....


www.tips-fb.com

6 comments:

  1. @Zaidalifah Hussin hi..... okay pasal wrisband thumdrive tu... boleh pm kat tuan empunya dia...http://www.facebook.com/ederracollection :)

    ReplyDelete
  2. wrisband thumdrive wana pink itu sangat cantik..ahah

    ReplyDelete
  3. @Momo hehehe memang cantik :) de banyak lagi.. boleh tgk kat fb http://www.facebook.com/ederracollect

    ReplyDelete
  4. @MRS Rongoks hehehehe boleh tgk kat fb http://www.facebook.com/ederracollection

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!