-->

Google+ Followers

Tuesday, September 4, 2012

Pemandu Wanita vs Pemandu Lelaki



Assalamualaikum uoals, 

Sering kali kita dengar pemandu lelaki marah bila nampak pemandu wanita bawak kereta !!
Kadang-kadang tu siap maki hamun lagi...
Tapi kadang-kadang tu,
Pemandu lelaki pulak yang kena marah dengan pemandu wanita !!
So, pemandu wanita atau pemandu lelaki yang lebih berbahaya bawak kereta ???
Apa pandangan korang ???
Hahhaha kalau Emmalah kan..
Emma tak kan pilih mana-mana,
Coz kadang-kadang tu Emma pun sangatlah bengang 
Bila pemandu wanita terkial-kial nak masuk simpang !!
Kadang-kadang tu time kat traffic light pulak..sempat lagi nak bermake up bagai...
Sudahnya kereta belakang dah hon macam nak rak !!
Sape yang suka hon ??
Mestilah pemandu lelaki... hehehhe betul tak ???
Tapi kadang-kadang tu pemandu lelaki pun sama jugak..
Sibuk dengan hp dorang...
Sudahnya kereta ke kiri dan ke kanan..
So sape yang lebih berbahaya ???
Pemandu wanita or pemandu lelaki ???


www.tips-fb.com

1 comment:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!