-->

Google+ Followers

Friday, September 7, 2012

Eh, mimpi ke nie ???



Assalamualaikum uoals,

Mood masih di awang-awangan lagi...
Eh, mimpi ke nie ???
Tolong tampar jap !!! opssss
Kenapa ek ???
Jeng..jeng..jeng...
Korang ingat tak Emma pernah post entry tentang... 
Tak baca lagi ???
Haaaa pegi baca cepat... hehehhehe
Emma just nak share dengan korang semua...
Alhamdullilah, si dia semakin sihat...
And semalam dah discharge pun dari hospital..
And yang paling mengejutkan bila....
Jeng...jeng..jeng...
Dia dah ada pun dekat depan mata sekarang nie...alhamdullilah...
Rasa macam mimpi je... nak tampar laju-laju jap... :)
Yang nyata, alhamdullilah...


www.tips-fb.com

19 comments:

  1. eh, gedik kan?
    memang nak kene tampar laju2 ke?
    meh sini, meh sini akak tlg tamparkan

    ReplyDelete
  2. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Buat pertama kali, game BLOGGER akan membahagikan para peserta kepada 2 kumpulan. Kumpulan 1 dan Kumpulan 2. Setiap kumpulan mempunyai 8 peserta lelaki dan 8 peserta wanita. Pemilihan peserta dalam kumpulan akan ditentukan mengikut giliran peserta yang menyertai game BLOGGER ini. Sebagai contoh :
    Peserta Lelaki pertama yang menyertai – Kumpulan 1
    Peserta Wanita pertama yang menyertai – Kumpulan 1
    Peserta Lelaki kedua yang menyertai – Kumpulan 2
    Peserta Lelaki ketiga yang menyertai – Kumpulan 1
    Peserta Wanita kedua yang menyertai – Kumpulan 2
    Peserta Wanita ketiga yang menyertai – Kumpulan 1
    Dan seterusnya secara bersilang seli.
    Anda adalah peserta wanita ketiga yang menyertai, maka anda dimasukkan ke Kumpulan 1.

    ReplyDelete
  3. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Entri BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE – Episod 1 akan disiarkan pada SELASA 11 SEPTEMBER 2012.

    ReplyDelete
  4. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Aktifkan blog anda sekarang. Update sekurang kurangnya 2 entri dalam seminggu

    ReplyDelete
  5. salam .. akk emma.. apa2 jelah hehe sy nil ... sy pserta http://awieomar.blogspot.com/
    kemudia sy dh baca smua kt stu ,, dan .. kita bersma8 org adalah dlm 1 kumpulan .. sy tak ksh kalau spa2 jd ketua nya ... sy pun busy trial . jadi apa2 kptsan sy trma .. apa2 inform blog sy ! terima ksh :)

    ReplyDelete
  6. Hai.. Salam perkenalan.. Sya PaPa Blogger dari segmen Battle royale, dari blogger http://awieomar.blogspot.com.. Kita adalah kumpulan yang sama.. Dengan kerjasama yang ada, maybe kumpulan kita yang akan menang.. hehehe

    Saya mencadangkan agar http://nicknashram.blogspot.com menjadi ketua kita.. Blog dia sangat teratur dan kemas.. Sebarang cadangan, silalah bagitahu kumpulan yang lain ye

    ReplyDelete
  7. Hi as-salam...
    salam perkenalan cheida dr sagment
    bloger3: battle royal
    kita satu kumpulan and semoga kita dapat menjalankan kerjasama dengan baik!!! (merepek dah x tahu nk taip pa ihihi)

    ReplyDelete
  8. kita dalam group 1 kan dalam BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE..so,skng ni kena pilih sape yg jadi ketua..sya cadang awak la..huhu

    ReplyDelete
  9. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Teamwork dan komunikasi teramat penting dalam permainan ini. Anda boleh berhubung dengan ahli pasukan yang lain melalui blog, Facebook, Twitter, YM, Skype, email mahupun sms.

    ReplyDelete
  10. salam kak.. ^_^.. kak dan saya berada dalam kumpulan yg sama dgn saya.. Jadi untuk tugasan pertama itu saya mencadangkan nick untuk menjadi ketua kita.. Apa pendapat kak??

    ReplyDelete
  11. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Dalam entri B3:BR – Episod 2 nanti, Saya akan memilih 1 (satu) entri TERBAIK dan ORIGINAL hasil karya sendiri dari blog anda yang dikeluarkan pada Ahad 9/9/12 hingga Sabtu 15/9/12 untuk disenaraikan dalam “CARTA MINGGUAN”. “CARTA MINGGUAN” akan menentukan kedudukan anda sama ada berada di tangga teratas ataupun sebaliknya.

    ReplyDelete
  12. hahahaha saya jadi ketua??? huhuhu takpelah, saya terima sebab masa dah sangat suntuk ni.. apa apa hal, sila datang ke blog sya.. shoutbox tempat kita berkomunikasi.. setuju semua?? kalau setuju atau ada apa apa cadangan atau tak setuju saya jadi ketua, sila chat kat shoutbox ye...

    dari segmen battle royale...

    ReplyDelete
  13. minta maaf semua.. saya tengah buat entry pasal segmen kita ni.. So dalam entry tu penganjur minta masukkan sekali

    nama kumpulan:

    Senarai ahli

    logo kumpulan

    motto kumpulan

    serta pandangan tentang game ni

    So sekarang ni, saya nak buka cadangan kat korang semua untuk memenuhi syarat tersebut.. Sila bagi cadangan dalam kadar yang segera selewat lewatnya pada pukul 5.00 petang ini.. Boleh tak??

    Kat rumah tak de laptop, agak susah sikit nak buat dalam phone.. huhuhu minta kerjasama semua ahli

    ReplyDelete
  14. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    PERINGATAN!!! Hari ini adalah hari terakhir untuk siapkan TUGASAN IMUNITI episod 1. Postkan entri tugasan tersebut sebelum AHAD 16 SEPTEMBER 2012 Jam 1200 tengah malam.

    ReplyDelete
  15. Kumpulan 2 dah siapkan dahulu TUGASAN IMUNITI EPISOD 1.

    ReplyDelete
  16. PENALTI : SISTEM UNDIAN – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Anda dikehendaki memilih salah seorang dari peserta tersebut untuk disingkirkan dari game ini.

    1. Khairul Akmal

    2. Erna Eer

    Mereka adalah blogger paling kurang aktif pada minggu ini.
    Sila umumkan keputusan anda dalam kotak komen entri ini :

    http://awieomar.blogspot.com/2012/03/next-top-blogger-1-episod-13.html

    (ini kerana keputusan anda perlu dirahsiakan buat masa ini)
    Sekian terima kasih.

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum w.b.t

    Bagi memudahkan untuk kita berinteraksi antara kumpulan, saya rasa seelok eloknya kita berkomunikasi melalui facebook sebab bila ada berita apa apa mengenai game tu, kita akan alert jika dibandingkan dengan blog..

    Apa kata cari saya kat facebook melalui email saya
    azmi_amengs88@yahoo.com

    ataupon like fan page saya yang ada tersedia dalam blog sya sebelah kanan... tq

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!