-->

Google+ Followers

Friday, October 28, 2011

Yeay... dapat bunga....!!!

12.00pm@Bangsar

Selamat tengah hari and elamat hari Jumaat... Penghulu segala hari... Bagi kaum-kaum lelaki jangan nak ponteng sembahyang Jumaat okay ??? Bagi kaum-kaum wanita.... duk diam-diam... time lunch hari nie lama...  Jangan asyik nak shopping jerrrr...=p

Opsss lupe pulak nak cerita... but cite nie agak basi lah jugak... hahahha But Emma nak cite jugak.... Coz Emma dapat bunga....tapi dapat sekuntum jer laaaa... =( Time konvo dulu dapat bunga besar-besar.... waaaa syok nyerrrrr ... Opsss bunga yang Emma dapat bukan dari bf or secret admire okay... Tapi dapat dari MAKNA.... ala Majlis Kanser tuuu.... MAKNA


Dengan adanya MAKNA dapat membantu pesakit-pesakit kanser di Malaysia niee... Hurm korang pernah buat check up untuk Kanser ker??? Better korang pergi buat check-up... untuk kesihatan korang jugak... Kanser nie ada  banyak jenis... Kanser Payudara, Ovari, Rahim, Paru-paru, Perut, Pankreas, Prostat dan Testis... makkk aiii banyak sangat... ape kata korang klik sini untuk maklumat lanjut. 




www.tips-fb.com

2 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!