-->

Google+ Followers

Wednesday, October 19, 2011

Saya , blog dan pembaca


Salam semua, dah lama rasanya abg ben tak buat segmen kan ??? sangat-sangat merindui segmen dari abg ben =) and once abg ben dah buat segmen, Emma tak kan lepas kan peluang nak join segmen dia...




Emma, blog dan pembaca ???

Sejak Emma kenal dunia blogging nie, main blog yang selalu Emma refer adalah blog abg ben. Emma sentiasa akan try apa saja input yang dia bagi untuk memperkenalkan blog pada para blogger. 

Dengan adanya blog lah membuatkan mata dan minda Emma berkembang semakin luas. Sebab ??? Adanya blog, blogger akan bercerita dan berkongsi segala pendapat, masalah, suka dan duka dalam mengenal erti kehidupan. Emma juga dapat mengeratkan hubungan silaturahim antara Emma and pembaca. Tak kira lah sama ada di blog atau facebook. Hubungan persahabatan akan tetap terjalin.




www.tips-fb.com

18 comments:

  1. haiii

    Auliyya datang sini dari segmen yang sama .

    ReplyDelete
  2. terjah dari segmen BA..salam kenal

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

    TERKINI DI LULU-PAGES

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari belog BEN!! Salam kenal ...

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama
    Datang nak ziarah rakan blogger ^^

    JEMPUT JOIN SEGMEN GENK

    ReplyDelete
  6. singgah & follow dari segmen yang sama. salam perkenalan.

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Jom kenal-kenal! Teruskan berblogging! kalau sudi..Singgahlah blog Eza yer..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  8. Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

    syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

    ke blog syieda ^_^

    ReplyDelete
  9. Menjenguk rakan blogger yang join segmen yang sama. Moga dapat manfaat dari segmen yang dibuat Ben.

    HASRULHASSAN.COM

    ReplyDelete
  10. salam...ca datang bw dri sgmen BA...happy blogging yaw! =)

    ReplyDelete
  11. Singgah pagi...sambil2 tinggal jejak :)

    ReplyDelete
  12. shiema singgah dari segmen yang same :) jom singgah dan follow shiema. shiema follow sini ye awak :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!