-->

Google+ Followers

Tuesday, November 1, 2011

Selamat Pagi November

09.21am@Bangsar

Salam blogger and readers, selamat hari selasa and welcome November!! Hurm sedar tak sedar kejap jer dah masuk bulan November.... (waaaaa cepat nyer....) azam tak tercapai lagi nie... =(  hurm... nampak nyer.. azam tahun nie kena postponed ke tahun hadapan lah nampak nyer... hahahahha nasib kamulah Emma !!!

Hurm bulan November nie, nampaknyer tak de pape aktiviti yang member-member Emma plan.. so ape lagi?? duduk rumah saving duit!!! awesome nyerrrr hahahahhahaha....



Hari nie agak sweet jugak ek date die??? 1.11.11 waaaaa suma nombor 1 laaaaa !!! Emma nak share dengan korang melalui apa yang Emma search dalam Internet tentang Nombor 1 nie...

No 1
  • Bermakna “Keperluan”
  • Lambang Kepada ALLAH yang Satu
  • Ayat Pertama Al Fatihah :- Dengan Nama ALLAH Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang
  • Pemula
  • Pencipta
  • Semua perkara yang berganda dan banyak akan pulang jua kepada yang satu iaitu ALLAH


Bukan ke setiap perkara bermula dengan 1??? Dan ianya merupakan permulaan dalam kehidupan kita... betul tak ??? So, kepada sesiapa yang nak memulakan sesuatu yang baru Emma ucapkan selamat berjaya and jangan cepat mengalah apabila mengalami kegagalan sebab " orang yang berjaya adalah orang yang pernah bangun dari kegagalan ".
www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!