-->

Google+ Followers

Thursday, October 27, 2011

Hahahahah betul laaaa kan ??

09.18am@Bangsar

Salam 1 blogger, selamat pagi Malaysia... kategori malas nak meninggalkan bantak bucuk kesayangan pagi tadi.... melangkah keluar rumah nak pergi kerja dengan malas gara-gara seharian cuti semalam semperna Deepavali Celebration.  Happy Deepavali kepada warga India..

Rasanya dah lama kot tak update blog nie time pagi-pagi... memandangkan semalam mimpi best... so boleh laaa update pagi-pagi kan ??? hahahhaha ( sangat mengarut!! ) Oh yaaa.. refer balik kat topik hari nie... Emma tak sangka pulak entry tentang lelaki takut lipas ?? betul ker ??? dapat feed back yang best dari korang semua tak kira dalam fb or dalam blog.. and my friends pun ada yang mengaku dorang takut a.k.a geli dengan lipas... so what do u think ??? hehehehe Lelaki takutkan pada sesuatu yang kecil berbanding yang besar... tu yang dapat Emma describe dalam hal nie. And you know what... tak semua lelaki yang takut dengan lipas nie... hanya segelintir jer... biasalah lumrah kehidupan kan ????




www.tips-fb.com

1 comment:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!