-->

Google+ Followers

Friday, October 7, 2011

Akhirnya.....

06.28pm@Bangsar

Salam blogger... lama jugak Emma biarkan blog nie tak berupdate. Apa yang mampu buat setiap pagi just open and check if got message.  But so sorry coz Emma tak sempat nak blogwalking or balas message korang di sebabkan dek kesibukkan yang teramat sangat.

Setelah seminggu berhempas pulas memerah tenaga, otak dan keringat, makan tak lalu ( Eh kenyang ajee.... mandi tak basah ???? oh tak mungkin hari - hari Emma mandi okay !!! tidur ??? hahahah lena jer.... sehinggakan kawan-kawan Emma cakap Emma nie " workaholic "... hahahah dan yang ternyata Emma bukan sorang yang " Workaholic " melainkan Emma perlu siapkan dalam masa yang ditetapkan.. dah itu keje Emma kan ??? bermain  dengan dateline sampai terkejar-kejar dan tidur kat office... hahahahhha memang itulah yang berlaku dalam minggu nie !!

Namun semua dugaan dan tekanan yang di lalui dan di rasai kepahitan dan kesengsaraannya berbaloi jugak apabila tender untuk projek di Langkawi berjaya disiapkan mengikut tarikh yang tertulis dek kertas tender tuuu..... amin....

So, kepada blogger yang dah tinggalkan link, comment, and buat blogwalking dekat blog Emma terima kasih daun keladi Emma ucapkan... lain kali datang lagi... heheheheh InsyaAllah Emma akan balas semua yang korang tinggalkan kat blog Emma okay !! Cayang korang sume !!!! muuuuaaaah 


www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Salam,Follow sini n Jemput ke blog saya meriahkan segmen mari berkenalan di http://halimbalqis.blogspot.com/2011/10/segmen-mari-berkenalan.html

    ReplyDelete
  2. pewittt, bz nya makwe ni. hehe. samalah kita, dah lama tak bukak blog. sekarang blog tu pun makin busan, buat cerita sendiri je. private. =D

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!