-->

Google+ Followers

Tuesday, October 11, 2011

Dating yang tergangu....

04.36pm@Bangsar

Salam all readers... entry yang pertama setelah berminggu-minggu menyepi tanpa sebarang update dalam blog nie... and banyak perubahan yang berlaku... but not in my blog okay ???? still the same... heheheh tu kan trade mark blog nie... hahahahah Thanks to Ms Soly again.... cayang dia... hehehehhe

Ops refer to the blog post ... heheheh " DATING YANG TERGANGGU " ahahaha not my dating okay ??? but dating my bestfrez Ms Frieda yang dating dengan kekasih hati terganggu dek kteorang geng-geng yang lain join skali... hahahaha bukan kteorang sengaja nak kacau punn.. but dorang yang ajak join skali.. heheheh sporting tak ????

So, meh sini... Emma nak kenalkan korang semua dengan geng-geng "Malaysia Bistro Mix".. heheheh actually geng-geng nie Emma baru lagi kenal... just around one month ago... but dorang memang chill and fun... sporting gila and otak pun gila-gila... heheheh if korang nak kenal ngan dorang korang boleh join laman sesawang ( ceh gile skema ayat.... ) CAMFROG then korang boleh search room Malaysian Bistro Mix... hehehehe... 

So Emma nak share aksi-aksi terlampau kteorang time sesi kacau date orang lain... weeee =p

CF ID >> Memey < Bulan < Ayu_naky < Frieda < Ixora

** _4ky > naky > goat > lowllipop > iori > bulan > ayu_naky > ixora > frieda > mahap







www.tips-fb.com

2 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!