-->

Google+ Followers

Friday, October 21, 2011

"SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK?"

Salam all, Selamat Hari Jumaat.. esok cuti.. yeayyyyy !!!
Bukak blog hari nie nampak Mr Nasz buat segmen... waaa rajin ek dia buat segmen sekarang...
So laju-laju nak join segmen dia... =) 
( heheheh segmen b4 this pun tak habis review lagi ... heheheh )



So, ape tunggu lagi ??? meh review blog Emma... and Emma akan review blog korang balik =)

www.tips-fb.com

11 comments:

  1. putry dtg dr segmen yang sme...

    putry folow cini
    folow putry yeppp
    http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hye...ida dr segmen yg sm jg
    singgah n follow ur blog
    naty follow ida blk ya
    keep in touch...salam pkenalan ^_^

    ReplyDelete
  3. hye emma..sy dtg dr segmen yg sama,group 7 gak..well,psl me'review' ni,saya x taw sgt sbb sy pown still baru dlm blogging world nih..anyway,ur blog quite nice & sy perasan yg u suke amek pic sebelah kiri ek?..looking good,gurl :D..tu jew la kowt..haha..btw,done follow here!

    ReplyDelete
  4. hai salam perkenalan...dr segmen yang sama..
    hidup group 7..ehehehhe.. follow u back :D

    ReplyDelete
  5. jum join ga nih..

    http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  6. terjah belog ni dari segmen bro nasz.....

    ReplyDelete
  7. Hai... :) Sya pun ikut segment nie jga..


    http://secretash.blogspot.com/2011/10/cerita-aku-tentang-kumpulan-segmen-nasz.html

    ReplyDelete
  8. singgah...hai..sy review your blog dr segmen nasz

    http://eyra-eyraindehouse.blogspot.com/2011/10/review-blog-dari-segmen-nasz.html

    ReplyDelete
  9. hai emma..done follow u..sy dari group 8 ^^,

    ReplyDelete
  10. saya singgah kembali untuk review blog kamu yang comel ni :]

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!