-->

Google+ Followers

Tuesday, October 18, 2011

Nak mintak undi korang boleh ???




Salam all.. Emma nak mintak tolong korang sikit nie... boleh tak ???
Minggu lepas Emma ada hantar penyertaan untuk join satu pertandingan ni..maybe korang pun dah join macam Emma jugak.....so blog Emma Ee,a telah tersenarai dan memerlukan undian korang untuk menang..so cara nya mudah saja :

1. Korang klik je kat banner atas / kat sini :
 
 
2. Korang undi just tinggalkan no pendaftaran blog Emma & url blogEmma kat ruangan komen entry senarai peserta pertandingan tersebut.Ingat no pendaftaran blog Emma ialah  

3. Klik sini untuk details cara mengundi :
 
 
Lastly, thanks pada yang sudi mengundi...  ehehhe sape yang sudi mengundi blog yang tak seberapa nie.... time kaseh daun keladi di ucapkan... Emma just saje-saje jer join contest nie... lepas bro Anuar invite... ehheheheh 



 
www.tips-fb.com

4 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!