-->

Google+ Followers

Monday, April 25, 2011

Yeay dapat anak buah baru !!!

09.27am ~ Gud Morning all, selamat hari Isnin... and selamat bekerja ok ??? jangan malas-malas tau !!! hahahaha 

Yeay.. aku dah dapat sorang lagi anak buah..!! Semalam around 5.30pm my sis in law selamat melahirkan seorang baby yang comel as kakak dia... " Auni Syuhadah ".
 
( huhu tak dapat nak attach photo dalam  nie lagi coz tak pergi tengok baby lagi )

But sure comel kan ??? heheheh tak sabar rasanya nak tengok baby.... Anyway welcome to our family..!!


Coret-coret : Nanti aku upload pic ek ??? Anak buah dah semakin ramai, so raya tahun nie budget kena keluar lebih nie !!!
www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!