-->

Google+ Followers

Monday, April 18, 2011

Happy Birthday Ieda

05.00pm ~ Hai... evening all !! Pagi tadi aku ada cite sket pasal aktiviti aku last week kan ??? so post kali nie tentang apa yang aku buat semalam... try click kat sini if korang da lupa k.... ceria ker??? hahahaha sangat menyeronokkan semalam... release lah jugak aku punya stress!!

Anyway Happy Birthday Ieda on 12 April yang lalu.. but semalam kteorang buat lah surprise belated birthday kat dia... Hahahahha nanggis beb si Ieda nie?? 








Dan sesungguhnya semalam adalah hari yang paling happy kan ??? betul tak shida, ayu, Ieda, Ghanz???? hahahaha macam-macam lawak sengal kita keluar semalam kan ???? jeng...jeng...jeng....

And lepas kteorang celebrate birthday Ieda and main bowling, Ghanz ajak tengok wayang !!! korang nak tau tak cite ape kteorang tengok ????


Cerita dia tak delah menyeramkan mana pun... sound effect jer lebih!!! but ada jugak scene-scene yang membuatkan aku, shida, ieda and ayu menutup muka and terperanjat. hahahhaah 

After tengok muvee, perut masing-masing dah lapar.. so ape lagi ??? Makan time!!! hahahahah lokasi kami seterusnya adalah kedai mak Ghanz....
Menu dia??? confirm-confirmlah satay !!! hahahaha sangat sedap.. lebih-lebih lagi Ghanz yang belanja kteorang makan !!! hahahaha 


Setelah kekenyangan, Ieda ada lagi suprise !!! tu dia Ghanz and Ayu bagi hadiah teddy bear .... so korang fikir sendiri lah apa jadi kat dia nie....



Note : Kteorang sume sayang ko IedA...Happy Birthday and semoga panjang umur, murah rezeki, dan yang paling penting ko dapat jumpe dengan Putera katak idaman hati.... amin !!!

www.tips-fb.com

2 comments:

  1. mmg nak nangis pown...
    huhu...terharu sangat2..thanks a lot my dear..:)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!