-->

Google+ Followers

Friday, April 29, 2011

Happy Labour Day

06.30pm~ Selamat Petang and Selamat malam !! Memandangkan esok cuti so banyaklah keje yang perlu aku siapkan... faham-faham jer lah bila dah nak start construct, ada jer benda nak buat... kadang-kadang tu last-last minute pun plan dah kena ubah !!! sangat tension macam nie... tapi dah itu yang aku nak kan ??? so hadaplah keje tu okay.... hehehehe

Kerjaya aku sebagai Interior Designer atau dalam bahasa ibunda kita ialah " Pereka bentuk hiasan dalaman rumah ". Itulah kerjaya aku sejak setahun setengah yang lalu... yezzza !! Bak kata bos and lecturer aku, " Jangan sia-siakan apa yang kita dah usaha kan.. buat yang terbaik !! " dalam yang terbaik tu ada jugak yang silap... heheh manusia tak lari dari melakukan kesilapan... betul tak ??? 

Memandangkan hari isnin nie adalah hari cuti bagi para pekerja... aku nak wish " Selamat Hari Pekerja " kepada insan-insan yang bekerja... hahahaha best kan cuti tiga hari.....


So, selamat bercuti !!!!
www.tips-fb.com

1 comment:

  1. wow...interior designer...mmg kena kreatif slalu laa=D

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!