-->

Google+ Followers

Monday, April 4, 2011

Mohd Harris Khairi

Hi semua, hari tu aku ada post tentang member aku yang baru menimang cahaya mata... Mrs Hanie.... so semalam aku dan kawan-kawan aku Ghanz, Ieda, Ayu and Lela sempat lah meluangkan masa dengan si kecil yang comel tu... " Mohd Harris Khairi "


Comel sangat si kecik nie, so sampai-sampai jer aku da terkam si kecik nie... kacau dia tido... tapi tak jugak dia bangun!!! lena sangat tido nyer.... so member-member aku pun sempat la praktis macam mane nak pegang si kecik nie... termasuklah aku ... hahahah macam tak percaya jer beb aku berani pegang !! selalunya baby yang baru lahir memang aku tak berani nak pegang. Tiba-tiba semalam aku berani jer pegang!! ( sangat pelik aku !!! )

 ada rupa ibu mithali tak ???

 sayang baby Harris

 Harris pun nak senyum jugak

 Mama Lela nak jugak tu !!!


www.tips-fb.com

1 comment:

  1. pembetulan...muhammad haris khairi...just call my bb haris...hehe...babah bb said bb handsome like him...huhu...

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!