-->

Google+ Followers

Friday, April 29, 2011

Anis Syahilah

09.13am~ Good Morning all... hujan lah pagi nie.. macam malas jer nak pergi kerja. Tapi memandangkan keje yang sangat banyak kat office, ku gagahkan jua diri ini... ngantuk nyer.... pls...pls...pls.... ( nasib baik esok cuti... yeha.....tapi cuti dah ada plan pulak, " nak pergi kenduri kawin la... majlis pertunangan la... hahahah asyik pergi orang punya majlis jer... bila orang nak pergi aku punya majlis nie???? jeng..jeng...jeng.... )

Ok, pasal post aku semalam tentang ahli keluarga baru aku tu.... ala... baby kecik tu ... heheheh
Akhirnya setelah 4 hari melihat dunia, baru dapat nama... " ANIS SYAHILAH " aku pun tak tau apa maksud nama tu... dah mak bapak dia yang bagi nama... hahahhaha

Anyway si kecik tu hari ni nak balik kampung mak dia la... untuk menjalani tempoh berpantang... hahahha so tak dapat lah aku usik - usik si kecik tu.... ( sangat sedih )
Tapi tak pelah... bukan lama pun duduk kat kampung tu... hehehehe 

" mak njang cayang Anis... Jangan kuat naggis lagi tau !!! "



www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!