-->

Google+ Followers

Wednesday, November 12, 2014

Tempahan untuk Header Blog



Assalamualaikum uoals,


Tiba-tiba mood terlebih rajin pulak =)
Okay, emma nak bukak tempahan untuk service header blog
Sorry, emma tak lah teror sangat
Tapi bolehlah janji blog header korang nampak sweet-sweet gitu

For Those yang berminat untuk emma buatkan header blog boleh email kat 

nurazimah.emma@gmail.com


| Harga murah-murah je. (Depends korang nak buat macam mana).
| Emailkan theme korang, kaler, size header, info yang berkaitan.
| Jangan lupa letakkan link blog, and nombor korang untuk mudah di hubungi yer... ^__^












www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!