-->

Google+ Followers

Wednesday, November 12, 2014

Emma Eema Advertorial



Assalamualaikum uoals,


Hai !!!


Before this emma pernah dapat email from beberapa company yang mintak untuk iklankan produk , but emma tak pernah accept mana-mana lagi coz takut tak dapat nak bagi commitment.  Kecuali ada beberapa job dari blogger yang emma dapat and emma rasa emma boleh buat so emma accept.  

Now, memandangkan emma sangat-sangat FREE sekarang nie... emma nak open iklan.



Expecially for those yang berminat untuk mengiklankan apa-apa jenis perniagaan di Blog, Instagram atau Facebook Emma, boleh lah direct email di 

nurazimah.emma@gmail.com




Just to inform awal-awal, paid advertorial ya! :) 
tq so much dearie !



www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!