-->

Google+ Followers

Wednesday, November 12, 2014

Lokasi main Roller Blade


Assalamualaikum uoals,


Hit post sejak berblog, setiap hari mesti ada comment pasal Roller Blade nie.  Okay, kali nie emma nak share dengan korang lokasi yang boleh korang enjoy hilangkan stress main Roller Blade nie.  Sejak dah kawin nie aktiviti main Roller blade memang dah jarang. Lebih-lebih lagi sekarang dah nak jadi mak budak. So terpaksa lupakan hasrat main Roller Blade... huhuhuhuhu sedey :( **Tapi tak pe, tunggu baby mummy keluar kita main Roller Blade dengan Daddy yerr sayanggg =)

Okay, sebelum nie emma main Roller Blade pun kat Dua tempat je, Kalau rasa nak FREE... tak nak bayar pape korang boleh pergi main Roller Blade kat Taman Tasik Titiwangsa (Depan Astaka).  Kat situ memang every weekend je mesti ramai yang main roller blade.  Ada jugak yang buat sewa Kasut Roller Blade dengan harga RM 5 untuk 30 minit.  Tapi sila tahan bau kaki yang ada dalam kasut tu yer., Korang di galakkan pakai stokin untuk elakkan bau melekat kat kaki... kuikuiikuiii



Kalau nak lagi happening, enjoy, rare korang boleh pergi kat Tingkat 3, Sungei Wang Plaza untuk rasa suasana ala-ala disco. Hahahahah time korang tengah main boleh feel ala-ala pegi clubbing. Pergghh memang Rare.. tapi dah nama pun Sungei Wang, so manyak cina loooo... Bolehlah kalau nak ngorat amoi-amoi baru blaja main Roller Blade. Untung-untung dapat pegang pinggang or tangan amoi kan ???? huhuhuh choiiiii !!! 
-__-!

Okay kalau nak tau lagi korang boleh bukak facebook dorang coz dorang pun ade branch lain selain Sungei Wang ni.... Roller Sport World <<< Klik sini 






Macam mana ??? ada yang terpikat ke nak pergi ??? Nanti kita jumpa kat sana yer ^_^




www.tips-fb.com

3 comments:

  1. Jauh x dgn ampang,cbb kwn ppuan saya dia x pernah main roller ni,so saya nak belanja dia main

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. X jauh dengan ampang... Dari ampang Bulatan kampung pandan terus aje.. Depan sikit sungai sungai wang... Kira Depan bukit bintang

      Delete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!