-->

Google+ Followers

Wednesday, December 7, 2011

Alaaaaaa kiut nye...


02.09pm@Bangsar

Hi, selamat tengah hari... selesai sudah sesi memberi makan kepada anak-anak cacing belaan ku dalam perut yang kecik nie... ehheehhe tengah-tengah hari melahap nasi goreng kampung dengan telur mata... weeee syok weh... hahahaha maka bersorak rianglah anak-anak dalam perut nie bila dapat makan !! ushhhhh " badan kecik tak bermakna tak kuat makan ".

Ni sebenar nyer Emma teringin sangat nak bela " Sugar Glider ".. Korang tau tak ape menatang tuh ??? hihihi ni dia Emma nak cite sket kat korang. Sugar Glider ni merupakan haiwan eksotik jenis gliding marsupial kecil. Sugar Glider ni tak ada kat malaysia. Kalau korang nak bela korang boleh tempah tiket flight pergi Australia, New guinea dan jugak kat pulau pulau di Indonesia, Walaupun asal sana tapi kat Malysia dia tetap boleh hidup dan membiak dengan majunya. hehehehehe



Sugar glider ni bukan tupai tapi jenis macam kanggaroo sebab yang betina ada kantung kat perut, then dorang nie akan berjaga time malam tapi bile time siang dorang akan menternak taik-taik mata.. coz dorang suka tido time siang.  Sugar glider memang manja dan boleh mati sebab kesunyian, heheheheh Emma pun manja jugakkkkk ahaksssssssss....


Memang teringin sangat nak bela... tapi mama Emma tak bagi lah pulak... ishhh sedih nyer... tapi kalau degil nak bela jugak boleh tak ???? kiut sangat.... geram laaaaaaa.....


www.tips-fb.com

5 comments:

  1. mati sebab kesunyian? alahai T_T

    ReplyDelete
  2. kiut..tp cm geli plak sbb cm tikus..huhu

    ReplyDelete
  3. nak juga... tp mahal plak nak beli

    ReplyDelete
  4. NZ Diaz : Alaaaa betul laaaaa...

    Mira Adzlia : heheheh tapi memang siyes.. kiut...

    | SUE | : Tu laaa.. ade sape2 nak tolong belikan tak ??

    ReplyDelete
  5. nadh suka kaler putih tu. menarik :D

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!