-->

Google+ Followers

Tuesday, December 6, 2011

Tak lama pun lagi...


Tak lama pun lagi....
Jap jer ek ???? hehehehe
Tau tak nape???
Coz Emma akan keje kat tempat baru...
Alhamdullilah... rezeki tahun baru...
Hurm by next week Emma akan start kat tempat baru...
Hope all will be okay...
Cuak jugak...
Yerlah... tempat baru...
Kawan baru...
Bos baru....
Tapi yang best nyer bos baru hensem... ahhahahahha
Tapi tu tak penting !! 
Yang penting... 
Emma boleh buat ape yang dorang hope dari Emma
Rasa takut tu memang ade...
Yerlah Tanggungjawab dah besar...
Nak kena jadi leader lak tu..
Dah lah experience baru setahun jagung jer....
Tapi apa pun.. 
Emma jadikan semua tu cabaran !!
Yang pelu Emma cuba and redah....
Hope all will be okay and success !!!



“Don’t ever think that you get nothing out of being treated poorly. Some of the best lessons I’ve learned were from bad examples. "


www.tips-fb.com

7 comments:

  1. kerja baru,tmpt kje baru dan harap2semangat kerja pun baru jgk

    ReplyDelete
  2. Waaaa...tahniah emma..semoga suksess dlm kerjaya k :))

    ReplyDelete
  3. saffiya_aleesya @ echa : yup..temgah cari semangat baru laaa nie =)

    ReplyDelete
  4. rina ellisa : Hehhehehe tq Rina.....=)

    ReplyDelete
  5. Hope u hepi di tempat baru nanti=)

    ReplyDelete
  6. Mizfantagiro : I hope so... thank youu soo much =)

    ReplyDelete
  7. hey all emmaeema.blogspot.com admin discovered your website via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer purchase backlinks seo information backlinks backlink submitter Take care. Jay

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!