-->

Google+ Followers

Friday, December 16, 2011

Tabiat Lelaki yang aku perasan !!!

Yeah.. Hi all... menunggu detik and saat nak balik... yahooo esok cuti !! Maka nak tido sepuas-puasnya... yeayyyy.....awesome !!! hahahahhahaa and nasib baiklah hari nie tak hujan macam semalam.. if not penatlah nak redah hujan hari-hari... letih den macam nie !!! opssssss tak baik merungut lah mak cik !!! so shut ur mouth... tangan kat bibir then zippppp !!! 

Oh ya, memandangkan kat office baru nie Emma sorang jer kaum hawa.. yang di kelilingi oleh sang bidadara entah dari planet mane.. maka menjadi satu habit lakk bagi Emma duk usha perangai dorang nie.. hehehehehe time tak de keje laaaa....

And one of habit yang Emma perasan.. Sang Adam nie suka tarik baju and pegang  perut !! Apakah itu ?? kaum lelaki... can u explain it ??? hehehehhe a bit pelik gak.. but bila Emma teringat yang cousin Emma pun suka buat cam tu gak !!!

Hehehhe s menjadi tanda tanya jugak dalam otak yang sentiasa nak berfikir dengan penuh soalan nie !!! ahahhahahaha kenapa ek ???? why ???? korang ada jawapan tak ??? hahahha rasa macam kelakar la pulak bile tengok dorang buat cam tu !!! nasib baik masing-masing perut still tak boroi lagi... if boroi.... jeng..jeng..jeng.... akan keluarlah suara halus dari bibirku gelak sampai pecah perut hahahhahaha.... guling-guling pun boleh !!! hehehhehehe



www.tips-fb.com

5 comments:

  1. hehe...biase tu laki mmg cmtu...abg long suke cmtu tp da borai pulak da mcm org mgndung...

    ReplyDelete
  2. salam...

    sambil2 jejalan rapatkan ukhwah.., jom singgah sini jap..hehe

    http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/tanya-pendapat-sweet-couple.html

    ReplyDelete
  3. Hello my friend! I wish you a lovely new week full of joy and happiness. Greetings from Brasil! Follow me back please.

    ReplyDelete
  4. Bagi dorang tu nampak seksi kot. Hikhik :P

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!