-->

Google+ Followers

Friday, December 16, 2011

Layan jerrrrrrr

11.48am@Wangsa Maju


I believe i can fly...
I believe i can touch the sky...

Hi all, Assalamualaikum and selamat hari Jumaat =) all my beloved reader... how r u ??? korang sihat ker??? waaaa missssss my beloved blog!! yeaaayy... Finally, selepas beberapa hari tinggalkan blog nie bersawang-sawang maka hari nie beta dengan rasminya turun melawat tanah jajahan... hahhahahaha cewaaahh... =) but u know what?? i really-really miss this blog!!

So nie entry pertama emma yang berlokasi di office baru dekat Wangsa Maju.  Hehhehe ada boss baru, office baru, office mate baru and segala-galanya baru.!!  Best tak ?? Mestilah best.. and yang paling penting emma dapat new experience..
Korang nak tau tak.. my first day kat office nie soooo awesome... hahhaha u know why ??? Emma dah kena pegi site.. ceh!! Nasib baik lah pegi keje on that day tak pakai heel.. kalau tak haru jugak nak pegi site... dengan debu bagai nye, batu lahhh.. paku bersepah-sepah... but semua tu berjaya di atasi...
ou
And yang paling harunya... i'm the only one girl at my office... haaaa amik ko !! cam ne nak absorb sume tu ??? Nasib baiklah den nie memang yang dah dari kecik biasa dengan lelaki... hahahha dah abang-abang den pun ramai kan ??? hehehhe so boleh lah nak layan otak dorang!! Lebih-lebih lagi umur kteorang semua termasuk dengan boss skali tak jauh beza pun... setakat 3 -4 tahun jer... soooo ape lagi ??? layannnnnn... and memang Emma enjoy keje kat new office nie... heheheheh

But i still miss my best frend kat bangsar.. x de dah geng nak lepak... makan... gelak... gosip... heheheh really miss u all gurl..... but we still can keep in touch right para laling ???




www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Emma!!!!!!!

    Rindu nak borak2 ngn eMma!! :)

    Rina tunggu2 jugak emma update blog..hehe..

    MIss u :)

    ReplyDelete
  2. rina ellisa : Rina !!!!!!!!

    heheheh miss u too laling... ala bz sket kat office baru.. hari nie baru okay sket =)

    ReplyDelete
  3. la yke..besa la kn kat tempat baru..

    apa2 pon,take care ok daling!! :)

    ReplyDelete
  4. rina ellisa : Hehehhehe alright laling.... rajin2 la dtg blog nie ek...

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!