-->

Google+ Followers

Wednesday, December 7, 2011

"JOM TAMBAH FOLLOWER"



Lama kot tak join segmen.. But Cik Lulu ni rajin buat segmen.. ehhehehe credit to Lulu... So if korang nak join, just klik kat header tu okay ???


Kenapa Emma join segmen nie ??? Hurmmm dah nama nya " jom tambah follower " kan ??? hehehee  bukan tu sebab Emma join segmen nie... Apa yang penting Emma nak kenal dengan seberapa ramai blogger.. tak kiralah korang nie muda ke tua ke.. yang penting ikhlas nak kawan.. kan ?? kan ??? If ramai follower tapi just setakat follow jer tak best jugak...So hope sape-sape yang follow and add Emma kat fb or twitter tuuu rajin-rajinlah tegur ek ?? InsyaAllah Emma akan balas setiap comment korang.... Happy Blogging !!!


www.tips-fb.com

18 comments:

  1. join blog anda..

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. datang cari segmen sama..Kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil 8349...

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/12/segmen-lulu-pages-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. As salam,

    singgah dari segmen yang sama...salam kenal ye :)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama jom lawat blog mama balik yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenal ..

    Niena singgah sini ye ..

    Niena sudah follow kamu ..

    Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

    (Klik iklan Churp2 & Nuffnang Niena sekali ye.. x pksa pn)

    Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)

    ReplyDelete
  6. done follow u dari segmen yg sama..singgah la blog sy ok.. :D

    http://operasihitam.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. marina terjah sini dari segmen lulu... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  8. syieda datang dari blog akak Lulu... jom ke blog syieda =.= rajin-rajin la ke blog syieda ye? -.- salam kenalan...

    http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  9. hye , salam perkenalan sy dri segmen lulu

    mari lah singgah

    http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  10. segmen sama, follow saya okayy. new in blogging ;)

    http://farhanyazidmfmy96.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    ReplyDelete
  12. singgah sini dr segmen yg sama
    visit me at
    http://speechless009.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  13. Hai.. Singgah dari segmen yg same... Dah follow awak...
    Mari singgah blog saye plak... diharapkan dapatlah follow sekali ye... tq
    http://ana-adni-collection.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. as-salam..

    singgah dari segmen lulu caldina..

    http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan dari segmen yang sama daa follow...follow me back ye..
    http://azihaismail.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  16. datang dari lulu pages punye sagmen follower..jemput2 la follow and komen2 sini ye :)
    Areliff Dot Com

    ReplyDelete
  17. follow sini
    balas kembali ok? (^___^)

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  18. done follow u :)

    singgah dari segmen lulu

    http://aiedasyid.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower-p.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!