-->

Google+ Followers

Wednesday, August 28, 2013

Berehat seketika di BALI (KUTA BEACH)


Assalamualaikum uoals,


Semangat nak update blog lagi... hehehehe
Okay, jom baca sambungan entry seterusnya...

Lepas jalan-jalan kat KUTA Town,
Hari kedua pagi-pagi dah bangun...
Semangat bangun pagi-pagi...
Kat BALI pukul 5 pagi dah cerah !!
Kalau kat KL sah-sah gelap lagi...
Bayangkan pukul 5 pagi dah keluar bilik hotel then pagi kedai...
Pagi-pagi... bangun terus cuci muka and gosok gigi je...
Dalam hati dah plan... tak nak mandi shower...
Nak mandi laut...

 
 
Huwaaa laut china selatan yang terbentang indah... !!! cewahhh kemain kau !!!
Otw balik dari kedai...
Ada lah penduduk BALI ni tegur !!
Then borak-boraklah kejap...
Korang nak tau something tak ????
Ada ke patut dia boleh cakap...

" are u coming from Jepang (Japan) ????

Bila masa pulaklah dari Jepun nie ???
I'm proud to be Malaysia Citizen okay !!!

Maybe sebab pagi-pagi kot..
Keluar dengan mata sepet nyer lagi...
Hehhehehe mata dah memang sepet, 
Bangun tido lagi tambah sepet.... :)



Entry sebelum nya :






www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Assalamualaikum. yangg, update some more please. tak puas tengok gambar je. hehehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam yangggg, tunggu ek... heheheh :)

      Delete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!