-->

Google+ Followers

Thursday, August 22, 2013

Berehat seketika di BALI


Assalamualikum uoals,

Sibuk duk mendelete item-item dalam external
Tiba-tiba ternampak pulak gambar time bercuti kat bali dulu...

Opsss sorry, time nie emma masih belum bertudung !!
Okay sambung cite,
Penerbangan dari KLIA ke Ngurah Rai mengaambil masa dalam 2 jam 30 minit..
Sepanjang dalam flight tu... hanya Allah jer yang tau apa perasaan nya...
Cantik sangat ciptaan Allah..


Sampai je kat airport dah semangat teruja tu kemain tinggi...
First time pegi negara oranglah katakan...
Tapi nak lepas dari bahagian imigresen dorang memang kamain lama..
Nak on hp pun tak boleh lagi time tu...
Lepas je keluar airport... dah nampak dah orang pegang paper tulis nama kteorang !!!
Hehheheh kemain kau.... siap ade bunga lagi... ngehehehehhe dah rasa macam pegi Hawaii pulak !!



Hehhehe cantik tak hotel nie ???
Emma stay kat VINA HOLIDAY VILLA
Betul-betul kat tengah-tengah bandar KUTA
Kalau tengok kat luar...serius sangat menyeramkan !!
Tau sebab ape, banyak sangat patung !!
Dah lah tengok patung tu semua muka garang- garang !!
Tapi bila masuk dalam...
Makkkk aiii kemain cantik lagi...
Dalam hati rasa...

" alangkah bestnya dapat tidur seketika.... "

Lepas check in...
Sebelum masuk bilik ...
Masing-masing duk layan persembahan kebudayaan and lepak minum welcome drink dulu..
Yang paling best... dorang siap bagi bunga lagi... hehehehe so sweet :)

Lepas tu.....
Masuk bilik... then tido dulu !!!
Petang sikit baru buat road tour jelajah KUTA...

# Will be continue :)





www.tips-fb.com

10 comments:

  1. wah, bestnya dapat bercuti kat negara orang, nampak tenang jer, tak sabar nak baca sambungannya ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best :) oh dah bersambung pun... jemputlah baca :)

      Delete
  2. wow!! bestnyaaaaaa.. ena cuti ni tak dapat nk g holiday... bz dengan event pe semua.. sedih! hurmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe memang best, tak pe... trylah cari masa untuk holiday :)

      Delete
  3. berjalan sokmo.. ni jeles ni!!!!

    saya dah update..jom semak :D

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. bila ema pergi Bali ni? heee sebelum Ramadhan ye? cepat update lagi, nak bacaaaa tau >________<

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... hehehehe jap ek !!! tunggu tau emma update :)

      Delete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!