-->

Google+ Followers

Monday, March 10, 2014

GEMUK !!!



Assalamualaikum uoals,


Ramai yang dah duk tegur,
Eh, badan dah nampak berisi laa\...
Kalau kat rumah,
Satu family duk kutuk...
Emma dah gemuk !!! hahahahah
Tu lah, dulu kemain duk kutuk and sakat akak emma
Lastly, badan sendiri dah naik !!! syhhhhhh 
Huwaaaa, emma memang dah rasa berat badan dah semakin bertambah !!
Kalau tengok tang pipi pun dah rasa kembang je pipi tu...
Berat emma pun dah naik,
Kalau dulu maintain 45kg, 
Kalau timbang pun tetap 45kg, 
Makanlah macam mana banyak pun... tetap 45kg
Tapi sekarang ??? dah up lagi 3kg !!! huwaaa 48 dahh :(
Sampai kan tunang duk perli bila emma asyik makan je...
Mana tak nyer... kemain duk makan,
Asal keluar je... cakap lapar, dah lapar tunang bawak pegi makan...
Lepas 3 jam, lapar lagi... macam mana tu ???
Pernah one day tu emma makan nasi then nak tambah lagi...
Incik tunang bawak lari periuk nasi !!! huwaaaa jahat nyer,
Dia cakap peha dah macam Fafau dahhh !!! opsss
Bila dengar je, terus esok paginya bila bangun tido buat excercise !!! 
Nanti tak muat baju pengantin :p

Emma Esa

www.tips-fb.com

2 comments:

  1. hahaha..
    cheida pon bdan makin naik nihhh lagi diet lagi naikkk
    huwarghh

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!