-->

Google+ Followers

Wednesday, May 14, 2014

persediaan sebelum kahwin



assalamualaikum uoals,



serius rindu sangat nak update blog,
kalau orang cakap blog bersawang,
memang dah bersawang-sawang pun,
pejam celik tak sedar,
masa semaukin menghampiri...
cepat betul masa berlalu,
sedar-sedar je tinggal sebulan je lagi,
bakal bertukar status,
status yang membawa perubahan yang sangat besar dalam hidup emma,
kadang-kadang rasa macam still bermimpi!!!
dan incik tunang selalu ingatkan yang emma tak pernah bermimpi !!! okay, confius giler.... (⊙o⊙)
persediaan???
ya Allah... hanya tuhan yang tahu,
gelora,gundah gulana,resah, semua ada,
fizikal dan mental kena selari...
memang semua bride to be akan rasa macam ni ke???



www.tips-fb.com

5 comments:

  1. Alamak..saya pon dah start rasa berdebar walaupun tarikh lambat lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dup dap dup dap..... gud luck ek (⊙o⊙)

      Delete
  2. Replies
    1. thank you dear... jemput dtg ekkk (⊙o⊙)

      Delete
  3. assalamualaikum emma...mesti sweet nanti...:)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!