-->

Google+ Followers

Thursday, March 6, 2014

# Bride-to-be ~ 100 days



Assalamualaikum uoals,


Kemain duk menghintung hari, # 100 days # 
NERVOUS ???
Gila tak nebes ??? 100 hari tu dah macam-macam rasa
Betul ke tak nie,
Ek eleh.. betul lahhh.. memang rasa gundah gulana, suka, bahagia, takut, risau,
" Makan tak kenyang, mandi tak basah, tido tak lena " 
Yang tu memang tak betul !!
Walaupun hati ada pelbagai rasa
Tapi Makan tak kenyang ???
Memang taklah.. makan kenyang jer, siap tambah-tambah lagi !!
Mandi tak basah ???
Rasanya kalau masuk bilik air tu, emma lah yang paling lama... selagi tak kena ketuk pintu bilik air selagi tu tak keluar kot :)
Tido tak lena ??
hehehhe memang tak lahh, pantang letak kepala kat bantal bucuk confirm lelap !!


Entry Bride - To - be :)
# Bride - To - Be
# Kursus Pra Perkahwinan
# HIV Test
# Lokasi majlis

www.tips-fb.com

4 comments:

  1. salam bw here..
    wahhh congrats brde to be..
    teringat masa mya dulu..xde rs apa hanya excited wiwiw nmpk x kegatalan tu..

    jemput singgah blog mya
    http://myaleo.blogspot.com/2014/03/lepak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..wink, wink.. heheheh wahh kemain ekk :)

      Delete
  2. Assalamualaikum emma, hehee jangan dikira lagi tau lepas 100 days ni.. biar jadi suprise. heheee. bestnya. semoga dipermudahkan urusan kalian nak bina masjid.. tapi sedih tak dapat nak attend wedding emma y_____Y

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Sis. Me pun bride-to-be macam you juga. Hehe. Follow me @ http://thatspoiltbrat.blogspot.com for my wedding preparations kat Singapore. Cheers~ ;)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!