-->

Google+ Followers

Friday, February 14, 2014

Bride - To - Be



Assalamualaikum uoals,


Weheeeee tak sabar nyer nak jadi bride to be :) 
Okay, checklist dah buat...
Duit pun dah rasa keluar macam air paip je...
Kemain duk mengumpul duit gaji....
Sekarang nie, duit asyik keluar je...
Bila nak masuk duit pulak ekk ??
InsyaALLAH ada rezeki nanti :)
Cubaan dan dugaan nak kahwin :)

Okay, kursus kahwin dah settel.
Dewan dah sewa
Baju and pelamin dah booked
Catering dah confirmed
Hantaran in progress =)
Deco untuk hantaran dah settel ^_^



will update soon ^_^



www.tips-fb.com

16 comments:

  1. Replies
    1. Hehe memang dah rasa excited pun ╮(╯▽╰)╭

      Delete
  2. Assalamualaikum emma, alhamdullilah.. tak best pula jadinya sebab kita tak dapat nak attend wedding emma. sedihnya. Semoga Allah permudahkan urusan kalian berdua nak bina masjid. In shaa Allah, lepas nikah nanti bertambah murah rezeki korang. Dont worry my dear ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. WSalam dear, alah sedey nyer sheila x de... x pela emma doakb mummy to be nie sihat n selamat deliver baby (*¯︶¯*)

      Delete
  3. Jangan lupa jemput Ty ye yunk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, tak kan lupa :) hehehhe wajib datang tau !!! ~~~

      Delete
  4. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, oh dah jejak pun blog awak ╮(╯▽╰)╭

      Delete
  5. Tahniah, semoga semuanya dipermudahkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, Insyaallah dengan izin nya. (*¯︶¯*)

      Delete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!