-->

Google+ Followers

Sunday, December 29, 2013

Selamat Pengantin Baru Nadh !!!



Assalamualaikum uoals,


Chipsmore kembali lagi,
Kejap ada, kejap tak de !!! hehehehe
Owh, saja jer nak update,
Semangat tengok member emma dah kawin,
Sempat lagi duk tanya kat emma,
Weeding emma bila ???
Tak nak clash punya pasal...
Akhirnya, selamat dah jadi isteri orang
Sorry Nadh tak dapat nak datang.
Maklumlah kena keje hari sabtu :(

Wish u " Selamat Pengantin baru, semoga menjadi isteri yang solehah yang mampu menyenangkan hati suami (InsyaAllah) dan semoga berbahagia hingga ke Jannah "



www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!