-->

Google+ Followers

Thursday, December 5, 2013

" Lawak Ker Der 3 " GEGARKAN ISTANA BUDAYA


Assalamualaikum uoals,

Para Blogger telah berjaya mengegarkan Panggung Istana Budaya semalam untuk memeriahkan lagi #LawakKerDer3.

Actually, ni first time emma tengok #LawakKerDer3 on theater and memang dorang berjaya menggamatkan suasana. Kalau ada retak-retak kat dinding Istana Budaya tu memang gara-gara 1st Opening Show dorang semalam.  


Serius, memang takkan rasa rugi walaupun beli tiket yang harga beratus-ratus ringgit.  Sebab apa ??? Sebab korang akan dapat satu kepuasan yang berganda-ganda dari harga tiket korang !!

Booking Ticket : http://www.ticket2u.biz/

Eh, Sape tak kenal dengan "Jambu" ??? korang memang bukan peminat Maharaja Lawak lah macam nie... Semalam je "Jambu" dah keluar dengan costume yang yang memang punyalah bling-bling.  Dan part yang paling best skali bila dorang nyanyikan lagu "Doraemon" sebagai lagu negara dorang !! Tang tu memang bukan setakat air liur korang je yang kering, isi perut korang pun rasa nak tercabut dari usus bila gelak "Gile b*** siot !!!!! (Bak kata #Douglas Lim).



Bila tang Nabil yang bertindak selaku Pengacara majlis kononnya... mula keluarkan cerita tang abang badan besar tapi hati lembut macam kapas, eh, eh, kemain korang gelak ekkk ??? Tapi Nabil try to improved on English language... keep it up bro !!!



Sampai tang "apek virgin", dalam otak duk pikiaq sapekah dia ??? " #Douglas Lim ??? serius memang tak kenal langsung !! Tapi kalau tak femes nape boleh Hans Issac boleh amik dia ??? betul tak ??? Mula-mula rasa macam tak best je... tapi bila dia starting dengan keluar dengan gaya ala-ala "nerd" and muka 14 sen katanya... the first words dari dia dah boleh buat audience rasa nak tengok lagi..lagi dan lagi... tapi memang tak sangka dia boleh nyanyi dengan baik dan suara dia pun memang power "Giler b*** siooottt ".  Emma nak bagi 5/5 star kat #Douglas Lim. !!! U are Superb Bro !!!!!!


Lastly, Harith Iskandar dengan lawak spontan dia... walaupun lawak dia kadang-kadang ke laut sikit, but still korang akan rasa fun lagi !! Lebih-lebih lagi bila masuk tang naik flight and isu bola !!! Confirm bagi korang yang confius dengan isu Race @ Bangsa, maklumlah mak bapak duk kawin campur... atok nenek berbagai bangsa, WE ARE 1 MALAYSIA right ???? So silalah tanda semua kotak yang ada Melayu, Cina, India, Others !!! ( suggest by Harith Iskandar ).




Korang tunggu apa lagi ???? faster laaaa.... booking ticket !!! Next show will be today until 08 Dis 2013 !!!
waiting for what ???? Laughter is one of the best medicine !!!


Thanks to #LawakKerDer3, #Escape, #Escnow, #Celcom, # Istana Budaya
www.tips-fb.com

7 comments:

  1. wiwit..salam kenal emma... Lawak ke derr 3 menemukan kita ewahhh hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuhuuuu betul tu, 1st time kte jumpe kan ??? hehehhehe

      Delete
  2. ececey..retak katanyaa...sentap ai.. ahahahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehe sentap ek ??? alallalala sape ek yang gelak macam nak rak tu ???

      Delete
  3. yuhuuuu betul tu... 1st time jumpe :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!