-->

Google+ Followers

Friday, December 6, 2013

Blogger oh Blogger



Assalamualaikum uoals,


Orang cakap "Blogger nie 24 jam sehari mesti dengan gadget !!! "
Orang cakap " Blogger nie femes macam retis jugak !! "
Tapi tu semua orang cakap !!
Kalau Emma cakap
" Blogger adalah insan biasa, tak lah glamer pun !! Tulis apa yang dorang nak tulis.
Orang suka ke tak suka ke kteorang tak kisah !! Kalau suka boleh baca, kalau tak suka
Jangan baca !!! "

Emma jarang ikut event-event antara blogger,
Ada yang invite.
Tapi masa yang tak mengizinkan untuk emma join korang semua
But, bila once kte jumpa face to face dengan orang yang kte tak kenal
Then terus boleh jadi kawan,
Boleh gelak sama-sama
Tu satu feel yang SANGAT best !!!
Bukan senang kte nak bertegur sapa dengan orang yang kte tak kenal
Tapi bila kte berblog
We can share anything dalam dunia MAYA

Tak pernah pun terfikir nak jumpa blogger femes macam broframestone and benashaari


Selalu duk komen mengomen dalam blog and facebook... Tapi belum pernah ada masa untuk jumpa.
But bila dah jumpa...... wehhh korang memang best !!!

Cik GBSK alahai si comel nie... nak kawin dah pun next year ...:)
Yanty yang sangat-sangat tinggi and baik hati... waaah kemain duk puji ekkk... Tapi ty memang sangat sporting and really enjoy with u... :)




And Abe queachmad yang sangat sporting walaupun kte dah kenal lama... tapi 1st time jumpa... eh, dia yang tegur emma dulu tauu !! yerlahhh segan lah .. emma bukan femes pun !!! Wife Abe yang memang lembut and sporting membuatkan tangan akak emma duk tarik ke sana sini... hahahahhaha



Dan ada jugak blogger yang emma tak pernah kenal and baru 1st time jumpa on that day... tapi korang memang super duper sporting giler lahhh siottt !!!


qasehdalia yang sangat sweet and gila-gila sket emma tengok.. hehehe nice to meet u :)


errakyra .... emma suka tengok style shawl yang dia pakai.... serius nampak stylo... nanti ajar emma ekk :)
Kak Fiza Fataghiro  u are soooo sweet :)

And others blogger yang emma tak mention name... lupa sebenarnya nama korang... hehehhehehe

Link others Blogger

mawardiyunus
Najeeb Abdullah



Nanti kte jumpa lagi ekkk :) peace



www.tips-fb.com

9 comments:

  1. nanti datang event blogrr kat mines ye pada 14 dec ni..datang booth akak no.26..ehhe

    ReplyDelete
  2. wahhh, bestnya dpt jumpa... kumpul ramai2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best sangat. Bukan slalu dapat jumpa ramai2 kan ??? :)

      Delete
  3. Amboii puji habis-habisan ni. Sabo je la

    ReplyDelete
    Replies
    1. lallalala kemain puji nie.... cepat blanje makan !!! :)

      Delete
  4. Ala bukan best pun jumpa si Bro Framestone tue... he..23x

    ReplyDelete
    Replies
    1. alalalalla memalu lak emma dah puji bro tu :)

      Delete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!