-->

Google+ Followers

Tuesday, December 3, 2013

" Client always right !!! "



Assalamualaikum uoals,


Sempat nak selit post hari nie,
Satu pun jadilah
Dari tak update langsung kan ???

Sejak keje kat ofis baru memang bz kemain
Nak makan pun selalu miss
Sudahnya, habis keje masing-masing kebuluran...
Mulalah duk cari kedai yang best-best nak makan !!!

Okay, client always right !!!
Sebab client always right lah..
Kteorang yang duk bertungkus lumus siapkan building dia macam nak rak !!
Makan tak kenyang,
Tidur tak lena,
Sudahnya.... berbulan-bulan drawing still tak confirm lagi..
Bila Arkitek tukar layout,
M&E, Designer, Engineer dan semua yang terlibat
Kena tukar layout jugak !!
Alangkah indah dan bahagia nya if client tak banyak kerenah !!
Hari nie cakap A
Esok cakap B
Lusa cakap C

Sudahnya....






Kena tukar lagi untuk kali ke 10 !!! yes !!!
Ni lah padahnya bila continue kerja orang lain !!!
Study from A-Z why..why...why client keep changing !!!


" Client always right !!! "
** Keep silent and do the work because they already paid the cost !!!

Chayok !!! chayok !!!


www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Yeah.... agree with the last statement..

    "Keep silent and do the work because they already paid the cost !!!"

    Dah tau jangan ngomel3! Gigit kang Emma ni... HEHEE jangan marah nooo.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa kte ngomel dalam blog je... sesi melepaskan perasaan !! ehheheheh

      Delete
  2. owh sampai 10 kali kena tukar design..memang memerlukan ksabaran yg tinggi..stuju client always right..sabar je la ..salam kenaL :)

    ReplyDelete
  3. biaslah lar tue...sha selalu kena...dpt client ngade2...hhihi

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!