-->

Google+ Followers

Wednesday, March 6, 2013

Roller Blade kembali menjadi perhatian


Assalamualaikum uoals,

Sejak emma post Siapa peminat Roller Blade
Keywood memang banyak tentang sukan nie,
And ada ramai yang bertanya,
Kat mana boleh cari kedai yang jual roller blade nie..
Emma pun tak sure sangat,
But yang emma perasan dekat Mid Valley and One Utama 
Ada jual roller blade nie,
Ingat nak beli hari tuu...
Tapi rasanya macam saving buget nak tunang...
So hasrat di lupakan hehhehe...
Okay, ni emma bagi korang list tempat yang ada jual roller blade tu..
Thanks google for info
Hope berguna untuk korang  semua..


COREZONE Sdn Bhd
42, Jalan SS2/24, 47300 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.
Tel : 603 7873 5560
Fax : 603 7873 5560
E-mail: info@mycorezone.com
Web: http://www.mycorezone.com

Real Adventure Gear
Lot 2.9, Tingkat 2, kompleks Pertama, Jalan Tuanku Abdul Rahman
email: eigermalaysia@gmail.com
website: http://www.eigermalaysia.com

The Nomad Pro Shop
Nomad Adventure Sdn Bhd, 
4.06B (4th Floor), The Summit Subang USJ, 
Persiaran Kewajipan, USJ 1, 
47600 UEP Subang Jaya, 
Selangor. 
Telephone: 603 8024 5152 
Fax: 603 8024 1710 
Website: http://www.nomadadventure.com 
E-mail: info@nomadadventure.com

Outdoor Centre 
242c, jln ampang, 50450 kuala lumpur. 
no tel : 03-42512423, 03-42512548. 
fax : 03-42512878 
email : outdoor@tm.net.my 
website : http://www.outdoorcentre.com.my/

GS Synergy Sdn Bhd 
No. 37-1, Jalan PJS 11/28B, Sunway Metro, 46150 Petaling Jaya, 
Selangor Darul Ehsan
Ms Leong -016-2168345, Ms Wawa-016-6623155

ALLSPORTS EQUIPMENT SDN BHD, The Climbing Shop
Lot F226, 1st Floor Promanade,
1 Utama Shopping Center,
Tel.: 603-7728 0775, Fax: 603-7728 0776
H/P: 6012-303 8130
Email: omrifaez@petzl.com.my
Website: http://www.allsports.com.sg 
www.tips-fb.com

17 comments:

  1. http://www.mudah.my/Inline+Skate+Rollerblade+Kasut+Roda+Tian+E+SEBA+K2-26304437.htm

    http://www.mudah.my/Inline+Skate+Rollerblade+Kasut+Roda+JX+Jin+Xin-26778169.htm

    http://www.mudah.my/Roller+Blade+Inline+Skate+Rollerblade+Kasut+Roda-23358510.htm

    http://www.mudah.my/Inline+skate+roller+blade+kasut+roda+gosome-26765255.htm

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. http://nolskateputrajaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Thanks bagi tahu. Roller blade is my new hobby :)

    ReplyDelete
  5. Thank you for information. Btw rollerblade is my new hobby.

    ReplyDelete
  6. Johor bahru dimana ada jual roller blade

    ReplyDelete
  7. Tolong Update Kak, Kedai Real Adventure Gear tu yg kat pertama kimplex dah tak de, lagipun tadi i call dia cakap tak pernah jual pun rollerblade ni. Tq

    ReplyDelete
  8. kepada yg berminat nak beli rollerblade bole tel no ni 0129748613

    ReplyDelete
  9. kat mane de jual sparepart roller blade yerk?

    ReplyDelete
  10. kedai yg kt one utama nama ape ek..tau x

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!