-->

Google+ Followers

Wednesday, March 13, 2013

Lantai Ice ???



Assalamualaikum uoals,


Lantai ice ???
Korang pernah dengar tak ???
Adakah lantai yang telah beku ???
Mahupun lantai yang di perbuat dari ice ???
Confius tak ??? ala-ala confiuslah ekk ;)

Okay, sebenarnya lantai ice adalah merujuk kepada satu kawasan !!
(Wahh dah boleh jadi cikgu sekolah nie... )
Sebenarnya, Emma nak share dengan korang tentang keterujaan emma sebenarnya..
Kegilaan bermain roller blade membuatkan emma berani nak cuba sesuatu yang tak pernah emma cuba
Pernah ada keinginan nak cuba.. tapi ramai sangat yang tak bagi.. cakap bahaya lah.. apa lah.. itulah..inilah...
Dan akhirnya,

Dengan keterujaan yang sangat melampau..
Incik syg dah tunaikan impian nak meluncur kat lantai ice...
Akhirnya !!
Walaupun waktu tu rasa.. eh macam tak percaya je,
Betul ke tak nak main nie ???
Lepas di motivate oleh incik syg.. maka...


Okay, mula-mula... stok jalan pegang dinding dulu... 
Lepas tu.. incik syg suruh try pergi ke tengah sket...
Time tu dah rasa " waaaaa syoknye... "
Incik syg pegang tangan then bawak pusing keliling tempat tu...
Bila dia dah rasa confident nak lepaskan tangan...
Taraaaaaa...


Maka meluncurlah si kecik nie dengan girangnya...
Rambut terbang-terbang di tiup angin,
Tangan dah macam burung yang terbang je...
Makin lama langkah kaki makin laju..
Semakin laju..laju dan laju...


Akhirnya, macam-macam skill dah boleh buat,, hehehhe
Tapi masih lagi tak puas hati coz tak reti nak skating sambil angkat kaki sebelah lagi...
Buat skill pusing-pusing pun tak reti lagi...


# waiting for this weekend for another journey....


www.tips-fb.com

4 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!