-->

Google+ Followers

Tuesday, March 19, 2013

Small gift



Assalamualaikum uoals,

Menghilangkan diri seketika,
Ada yang rindu tak ???
Thanks kepada yang still baca celoteh dari mulut si kecik nie,
Walaupun tak ada update,
Tapi still ada yang masih setia menjengah blog nie..
Thank you sooo muchh ... big hugs to uoals... heheheh

Oh ya, Emma ada dapat special gift from insan tersayang !!
Tak sangka dia akan beli..
Coz time jalan-jalan,
Emma just cakap Emma teringin nak ada pen tu...
Tau pen ape ???
" Parker Pen "
Serius emma memang minat sangat ...
Tapi nak keluar duit sendiri nak beli..
Sangat kedekut...
But, emma dah pun berjaya memiliki pen tu...
Thanks incik syg....



# kena belajar macam mane nak guna pen tu ;)

** walaupun ianya pemberian yang kecil, tapi thank you so much kerana merealisasikan impian.


www.tips-fb.com

7 comments:

  1. Pen tu sedap. Sebab tu mahal. Nak guna duit sendiri memang tersangatlah sayang. hihi

    ReplyDelete
  2. @Rara Nasiha hahah tau x pe, sebab mahal lah sayang nak keluar duit sendiri ;)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum emma...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  4. @Mas Zull wsalam mama, terima kasih ..hehehhe ;)

    ReplyDelete
  5. Wow Parker Pen! mesti tulis cantik pasni.

    ReplyDelete
  6. @Yan Ty tak tau nak guna lagi.. hehehe tgh blaja kat youtube ;)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!