-->

Google+ Followers

Friday, February 15, 2013

Jom jalan-jalan



Assalamualaikum uoals,


Gong Xi Fa Cai !!!
Waaaa lama ek cuti !!
Ada yang dah start keje hari nie,
And ada yang still sambung cuti !!
Cuti lama-lama korang buat apa ???
Hahhaha planning macam-macam cuti aritu...
Last-last pegi I-City je
Kesian betul,
Incik syg cakap tak pernah pegi i city,
So bawaklah dia buat lawatan sambil menyelam kat sana...
Hahahaha nasib baik hari tu..
Abg Emma dah tinggalkan kereta dia kat rumah,
So, apa lagi... merayaplah dengan kereta dia..
Mentang-mentang minyak full.. hehehhee


Mata sepet.. hidung kembang.. adehhhhhhhhhh
ntahhh hape lah yang seronok sgt tuuu
serius muka sangat selekeh time ni,.. hahahhaha 

www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!